Salam & Holla LIFE
Ha....nak parking sini
Ni bkn la my favvy
Mmg ak kurengggg sgt
Tapi pou2 suka sgt yg rangup2 gini
Asyik la "yg macam kat s.i dulu"
Mana la ak nk ingat
7 8 years back kot
Byk x aku try tp x jadi.
Kadang2 jadi. Next time nk buat x jadi
Sbb lupa. Hahaha.
Cucur pon pakai resepi ka?
Org x pandai masak mmg gini.
So aku park sini.
Next time senang kan.
Ni bkn la my favvy
Mmg ak kurengggg sgt
Tapi pou2 suka sgt yg rangup2 gini
Asyik la "yg macam kat s.i dulu"
Mana la ak nk ingat
7 8 years back kot
Byk x aku try tp x jadi.
Kadang2 jadi. Next time nk buat x jadi
Sbb lupa. Hahaha.
Cucur pon pakai resepi ka?
Org x pandai masak mmg gini.
So aku park sini.
Next time senang kan.
Bahan2:
1 genggam ikan bilis
1biji bawang besar potong dadu
7sb tepung gandum
1sk baking powder
1biji telur
Secubit kunyit
Perasa
1sb cili kering
Air
4sb air panas
Cara2:
1. Campur kesemua bahan kecuali telur
2. Bancuh sehingga adunan jadi betul2 cair
3. Kemudian baru masukkan telur
4. Goreng dlm minyak yg betul2 panas
Hope next time jadi lagi
Ikut tekak ak prefer yg kembung2
Yg padat2.
Lain org lain selera.
Kalau korang suka yg nipis2 rangup gini
Try la.
Ikut tekak ak prefer yg kembung2
Yg padat2.
Lain org lain selera.
Kalau korang suka yg nipis2 rangup gini
Try la.
K. Till we meet again
Love...XoXo
Love...XoXo
Perlu Ke Cik Yaya spi 1 gengaman ikan bilis?high blood i pun smpi cenggitu haha..sejemput byk mna?ok kut klu sejemput ikn bilis?
ReplyDeleteeh....resepi i.betul la i guna segenggam. resepi u u buat la sejemput :p
DeletePerlu Ke Cik Yaya spi 1 gengaman ikan bilis?high blood i pun smpi cenggitu haha..sejemput byk mna?ok kut klu sejemput ikn bilis?
ReplyDelete